Nora Muçaj promovon këngën e re (Video)

nora_muqaKa kohë që e ka paralajmëruar, ndërsa tash kënga ‘Qysh po don’ nga Nora Muçaj është e gatshme edhe me videoklip. Teksti i kësaj kënge është shkruar nga i dashuri i saj, Gold AG, ndërsa videoklipi është realizuar nga Think Creative.

E siç pritej. klipi është mjaft i veçantë, dhe ndryshe nga që ka paraqitur ndonjëherë Nora.