Nora Istrefi:Tiranë, ngrihu në protestë

f1_22-nora1353578395Lajmi i djeshëm që qarkulloi në medienë Shqipëri për pedofilin i cili përdhunoi dhe vrau dy fëmijë, ka shqetësuar shumë edhe disa nga të famshmit tanë të cilët madje, edhe kanë dhënë sugjerime se çfarë duhet bërë.

Nora Istrefi, nëpërmjet në statusi në Twitter ka ftuar tiranasit të zgjohen në protestë për të kërkuar dënimin me vdekje të burrit në fjalë.

“Pse nuk organizohen tiranasit në protestë për dënim me vdekje të pedofilit të poshtër i cili ka pëedhunu dhe mbyt dy fëmijë 10 vjeçarë”, ka shkruar Nora./LajmeOnline/Nora Istrefidsdsd