Nora Istrefi nuk i heq nga këmbët çizmet e shtrenjta

Këngëtarja Nora Istrefi është cilësuar dhe vlerësuar gjithmonë për një veshje me stil dhe të shtrenjtë. Por duket se gjërat e shtrenjta kanë një kosto tjetër. Nora kohëve të fundit po shihet shpeshë me të njëjtat veshje, në klipe e në performancat e saj mbrëmjeve. Çizmet e shumë përfolura, që Nora i shfaqi për herë të parë në Videofest, patëm rastin ti shohim edhe në dy vende të tjera. Po të njejtat qizme këngëtarja i pati veshur edhe në klipin e fundit në bashkëpunim me Genën “Le mama”.