Nora i ‘kall’ turistat në Ulqin

E pëlqyer për format perfekte trupore, Nora di si të luajë me kartën më të fortë dhe të provokojë. Kjo është fotoja e fundit e Norës që është postuar në rrjetet sociale, e gjendur në mes të plazhit të Ulqinit, me bikini ”hot” e syze dielli, me një ngjyrë trupi si çokollatë, nuk ka si të mos e tërheqë vëmendjen e gjithë të pranishmëve aty.