Nora bën muzikën “më trendy”

nora1-560x3731Nora Istrefi mendon se është ajo e cila i ka sjellë në skenën muzikore shqiptare disa nga zhanret “më trendy” të muzikës.

Këngëtarja, gjatë një prononcimi për mediat shqiptare, ka folur për zhanrin e muzikës që preferon më së shumti ta krijojë, duke thënë se muzika e saj është e komniunar.

“Muzika ime është e kombinuar me pop, house, ose me rrymat më ‘trendy’ të muzikës. Të gjitha trendet e muzikës në botë, kam dëshirë t’i sjellë në shqip dhe një pjesë prej tyre, janë realizuar nga unë”, ka thënë Nora. /Vipat/LajmeOnline/