Nokautohet reporteri i CNN në transmetim të drejtpërdrejt (Video)

jshjmh_1474553658-6656488Reporteri i CNN-it është nokautuar në tokë nga një person gjersa po raportonte drejtpërdrejtë për protestat në Charlotte. Ed Lavandera tregohet mjaft profesional dhe i zoti duke u ngritur në këmbë menjëherë për ta vazhduar raportimin, Në Charlotte në veri të Kalifornisë është shpallur gjendje e jashtëzakonshme pas protestave të mëdha në dy ditët e fundit kundër vrasjes së një personi me ngjyrë nga ana e policisë. Nga studioja Lavanderan e pyesin: “Ed, a je mirë?” Ai përgjigjët: “Po, po, mirë jam. Siç duket dikush e shprehi frustrimin në mua.”