Noizy me të dashurën Daniela, pozojnë Zhveshur

Ka pak kohë që Noizy e ka prezentuar në publik të dashurën tij, bukuroshen nga Durrësi, Daniela Pajaziti.

Pikërisht në ditëlindjen e saj të 18-të Noizy del haptas duke e deklaruar si të dashurën e tij zyrtare.

noizydanielapajaziti

Bukuroshja, e cila eshte edhe Miss Durrësi zbuloi më heret lidhjen me Noizyn, ku e prezantoi si njeri shumë të ëmbël dhe me plot dashuri, e sigurisht që për ne kjo mund të duket e çuditshme duke e njohur natyrën e fortë të Noizyt.

Së fundi ata janë kërkuar që të pozojnë nudo për ballinën e revistës ”VIP”.