Njihuni me vrasësit serial më të këqinj në histori (Video)


Bazuar në krimin e kryer, numrin e viktimave dhe mënyrës si i kanë bërë vrasjet, këta janë vrasësit serial më të këqinj në histori, Përpos viktimave të cilat ju është gjetur emri, ata janë të dyshuar për vrasjen në numrin e dyfishtë prej atij të ditur. Kuptoni se cilët janë këta njerëz që kanë kryer terror mbi njerëzimin.