Njihuni me të gjitha këngëtaret tona që zbuluan pjesët intime (Video)

Një pakujdesi në veshje e lëvizje i ka kthyer të famshmet tona në “prenë” më të mire për paparacët. Ekspozimi nuk mbetet më një tabu, por në disa raste ato janë vënë në siklet dhe turpëruar./Expressstory/