Njihuni me shqiptarin që ka lindur në vitin 2050! (FOTO)

l_1472726544-4411857
​Viti i lindjes së një qytetari është shënuar gabimisht në vitin 2050…dhe kjo ka ndodhur në një dokument zyrtar të lëshuar nga Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve.
14191506-10206285439326701-1593103643-o_1472765332-8373340