Njihuni me mjeken nga Gjilani, që i shëron pacientët zviceran pa i prekur fare (FOTO)

nailethaqi
Bukuroshja shqiptare nga Kosova Naile Thaqi, e cila jeton në Zvicër, ndihet e privilegjuar që ka zgjedhur profesionin human si profesion të jetës.
Ajo është bukuroshja e zgjedhur “Miss Grand Kosova 2014”, e cila po tregohet e suksesshme në çdo aspekt të jetës, falë bukurisë që e ka dhunti nga natyra dhe punës së saj të palodhshme.
Nailja ka hobi muzikën, sportin dhe vallëzimin dhe ka synime të qarta që të jetë një yll në të ardhmen për rezultatet që synon të arrijë.
Ajo punon si infermiere Zvicër dhe studion mjekësinë. Dhe vërtetë s’ka më bukur se të kesh bukurinë e jashtme dhe atë shpirtërore, e të dhurosh nga vetja gjithë dashurinë shpirtërore në profesionin human të mjekësisë.
Janë me fat të gjithë ata pacientë që kanë rastin të shërohen dhe të jenë nën përkujdesjen e një punëtoreje mjekësore si Nailja, e aq më shumë kur atyre shërimin ua ofron një bukuroshe e këtillë engjëllore.
auto_13537573_1099711520084858_7081138327552979196_n1468489778

auto_13428530_1093138950742115_4616804916454000299_n1468489767

auto_inf1468489758