Njihuni me miliarderen më të re në botë (Foto)

loading...


Ajo është vetëm 19 vjeç dhe ka arritur të grumbullojë një pasuri prej 1.2 miliardë dollarë.
Alexandra Andresen, një stërvitëse priofesioniste e kuajve nga Norvegjia është emëruar nga revista Forbes si vajza më e re miliadere në listën e tyre vjetore.

Revista ka hartuar një rekord për të gjithë njerëzit me pasuri të paktën 1 miliardë dollarë dhe Andersen është për herë të parë midis të listuarve.

Nga 1,810 njerëz në listë, ajo renditet e 1,476. Motra e saj Katharina, 20 vjeç, është personi i dytë më i ri në listë.

Më intrifuese ështe se i treti pas saj është Gustav Magner Witzoe, 22 vjeç gjithashtu nga Norvegjia.

“Pasuria e tyre është e gjitha e trashëguar por është e dallueshme se tre miliarderët më të rinj në listë janë të gjithë norvegjezë”- u shpreh Kerry Dolan, redaktor i Forbes.
a1

loading...

a2

a3

a4

loading...