Njihuni me kompanitë milionëshe të djemve të Kryeministrit Mustafa (Video)


Sonte është transmetuar emisioni Zona Express, ku është shfaqur dokumentari “Portret i paautorizuar i Isa Mustafës”; një profil politik e ekonomik i Kryeministrit nga Leonard Kerquki.
Djemtë e Kryeministrit, Arbeni dhe Besniku, udhëheqin me kompani milionëshe.
OPA