Njihuni me berberin me më stil në botë, jua qeth flokët me flakë qiriri (Video)

yjtr_1477570306-278659Mund ta keni rregulluar stilin e flokëve në sallonin më të mirë në qytet, dhe atë shumë herë. Por, stilistët tuaj janë të gjithë të thjeshtë, të cilët përdorin një krehër dhe një palë gërshërë, apo ajo? Por, është një berber i cili e ka bërë një ndryshim të jashtëzakonshëm në mënyrën se si bëhet stili i flokëve, Dasharath e udhëheq sallonin e meshkujve “Raj” në Gulbara, Karnataka, ku ai ka eksperimentuar me flokë dhe flakën e qiririt.Kjo ide lindi kur dëshira e Dashrath për të bërë diçka të re për myshterinjtë u plotësua nga ndalja e rrymës. Për më shumë shikojeni videon më poshtë.