Njihuni me 3 dëshira seksuale të meshkujve që duhet t’ua plotësoni me patjetër

E keni dëgjuar besoj shprehjen “dashuria kalon nga stomaku”? Në fakt ekziston dhe një tjetër që thotë se dashuria kalon nga krevati. Prandaj nëse doni të keni pranë jush mashkullin që doni dhe t’a kënaqni plotësisht ja se çfarë duhet të bëni…

Seks në dush

Meshkujt çmenden për trupin e lagur të femrës. Ata i eksiton ideja e bashkimit seksual në dush dhe me një pasqyrë në banjë pasi meshkujt fitojnë vetëbesim kur shohin atë që po bëjnë gjatë aktit.

Seksi oral

Seks oral në të gjitha kuptimet. Partneri juaj do të kënaqet sa herë të shikojë sa shumë ju jeni të dhëna pas tij.

Misionari i avancuar

Ky pozicion i forcon egon mashkullore dhe vështirësia juaj në frymëmarrje do e dërgojë në tjetër nivel aktin tuaj seksual.

Aktrimi me role

Nëse ju për 1 natë bëheni një infermiere seksi, një shoqëruese apo edhe një masazhiere atëherë jeni në rrugën e duhur, shkruan Shije. Meshkujt vuajnë për pak shumëllojshmëri, prandaj mos u kurseni.