Njihuni me 10 çiftet më të reja që kanë sjellur në jetë fëmijë

young-parents-650x358Shtatzënia e hershme është një nga problemet më të mëdha sociale që po përballet bota moderne. Qoftë nga gabimet në lidhjet e hershme e deri tek përdhunimet, shtatzënia në moshë të hershme është në shkallë mjaft shqetësuese, Shkalla e lartë e përdhunimit në vende si India ka bërë që kjo dukuri të jetë shumë prezente në vendet përkatëse. Madje edhe në Amerikë, ku sipas disa raporteve thuhet se çdo 26-30 sekonda një vajzë e mitur mbetet shtatzënë. Sigurisht, çdo ditë flitet se janë duke u marrë hapa në trajtimin dhe vetëdijësimin ndaj këtij fenomeni, por rezultatet nuk janë të dukshme ende. Në këtë video ju mund të shikoni 10 nënat më të reja që kanë mbetur shtatzënë apo më mirë të themi 10 çiftet më të reja që kanë sjellur në jetë fëmijë.