Njëzetvjeçari nga Drenasi që ndez dhe nget traktorin me telekomandë (Video)

loading...


Traktori i vecante by GazetaExpress
Adriatik Gashi nga Nekovci i Drenasit ka bërë një zbulim interesant.
Djaloshi 20-vjeçar tashmë nuk e ndez vetëm televizorin e tij me telekomandë, raporton transmetuesi publik.

Ai me telekomandë tash e ndez dhe e vë në lëvizje edhe traktorin.
dd

loading...

loading...