Njësia Speciale bllokon lagjen ‘Qafa’ (FOTO)


Njësia Speciale e Policisë së Kosovës në këto momente është duke kryer një aksion në bastoret të cilat gjenden në lagjen “Qafa”, në Prishtinë.

Siç mëson “zeri.info”, ky aksion nga Policia është duke u bërë për shkak të bastoreve ilegale të cilat gjenden në këtë lagje.

Po ashtu bëhet e ditur se sot në këtë pjesë janë thyer dy bastore dhe janë plaçkitur.
a3

q1

q2