Njeriut me gjysëm kokë ia ndalin pensionin (Foto)


Historia e tij është sa dramatike aq edhe e mrekullueshme.
Mjekët arritën t’i shpëtonin jetën pak kohë më parë pas një infarkti.

Por gjatë operacionit atij iu hoq një pjesë e kafkës.

Kenny Bailey, 50 vjeç, nga Yorkshire në Britaninë e Madhe është pjesërisht i paralizuar dhe vuan humbjen e kujtesës.
Por çuditërisht Departamenti i Punës ia preu pensionin prej 100 eurosh në javë.

Sipas tyre ai është i aftë për punë./gazetatema/
f1

f2

f3

f4

f5

f6