Njeriu që lidhë vajzën shqiptare me zinxhir arsyeton veprimin e tij (Video)

Rrëfimi i vajzës 18 vjeçare nga Gjilani e cila vuan nga probleme mendore dhe pikërisht bazuar në këtë sëmundje të saj pretendon të jetë trafikuar seksualisht nga një gruaje tronditi opinionin pikërisht për shkak se familja e saj e mbanë atë të lidhur me zingjir.Këtë veprim e ka arsyetuar me faktin se atë shpeshherë e ka zënë nëpër hotele e për këtë e ka lidhur.
“Shpeshherë e kam zënë nëpër hotele, pasi kam dalë në qytet duke me apelu në popullatë a e keni pa, edhe Policia e kanë gjetur shpeshherë”, ka thënë njerku i saj për Klan Kosova.
E vet vajza ka thënë se e lidhin për këmbë dhe tavoline.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO