Njeriu qe ben çfare t’i doje qejfi me topin (video)

Nje futbollist norvegjez realizon veprime klasi nga disa pozicione.

6512ba01-c517-4930-bcba-7e5dd2aefc85---0-

 

Ne videon e mëposhtme shfaqet një lojtar futbolli norvegjez, i cili tregon disa veprime klasi qe i realizon nga disa pozicione dhe qe e kane bere te famshëm në Youtube. Sfondi ndryshon, por aspak zotësia e pabesueshme e këtij norvegjezi tepër të talentuar, i cili është i aftë të bëjë gjëra të jashtëzakonshme.