Njeriu me punën më të mirë në botë, në një palestër me femra të zhveshura! (Video)


Është një rojtar një trajner dhe një mirëmbajtës i palestrës së femrave ku ato gjithherë ushtrojnë të zhveshura dhe që shpesh herë ato kërkojnë ndihmën e tij. Ai pohon se është punë e vështirë sepse ka të bëjë me femra të zhveshura që stërvitin, por që është rreptësisht e ndaluar ti provokosh seksualisht.