Njeriu i martuar me 86 gra…Protesta kundër tij, theu kushtetuten Islame [video]

lajmeonline.net-post-thumbnailËshtë ky Nigeriasi Mohammed Bello i cili posedon gjithsej 86 gra dhe që beson se i lejohet të ketë po aq gra edhe me legjislacionin Islam, ndërkaq të këtij mendimi nuk janë edhe mbi 70 miljon muslimanë që jetojnë në këtë vend.

Kundër tij u organizuan protesta pasi që po nënçmohej në tërësi Religjioni Islam, por ai assesi nuk hoqi dorë nga paragjykimet e tija. Në videon e përgatitur nga ueb portali lajmeonline.net mund të shihni intervistën e bërë nga një gazetare europjane dhe me detaje të plota.
>