Njerëzit janë të mrekullueshëm – VIDEO

people-300x166“Njerëzit janë të mrekullueshëm” është një seri videosh që del çdo vit që nga viti 2010.

Mes lajmeve të ngarkuara me stres, një video e tillë të çlodh dhe të bind vërtet se ka njerëz kudo në botë, të aftë të bëjnë veprime që të zbavitin.

Video përgatitet nga një grup britanik, i quajtur Hadouken.

Kjo është video e vitit 2013, që sapo është hedhur në YouTube dhe është kthyer në hit.