Njerezit jane te mrekullueshem, mjafton te shohesh kete video

“Njerëzit janë të mrekullueshëm” është një seri videosh që del çdo vit që nga viti 2010.

Mes lajmeve të ngarkuara me stres, një video e tillë të çlodh dhe të bind vërtet se ka njerëz kudo në botë, të aftë të bëjnë veprime që të zbavitin.Video përgatitet nga një grup britanik, i quajtur Hadouken.

Kjo është video e vitit 2013, që sapo është hedhur në YouTube dhe është kthyer në hit.

Shiko Videon…

http://youtu.be/A6XUVjK9W4o