Një vend përrallash – Ja se ku do të martohet Burak Ozcivit dhe Fahriye Evcen

Aktorët e njohur Burak Ozcivit dhe Fahriye Evcen do të martohen në një rezidencë në Bosphorus. Çifti i cili ka tre vjet që jeton së bashku do të martohet më 29 Qershor.

Mendohet se shpenzimet për një person të ftuar në ceremoni shkojnë rreth 600 lira turke.

ONCEKI AY YAPILAN BIR ANKETTE ‘YUILIN EN BEGENILEN CIFTI’ SECILEN FAHRIYE EVCEN VE BURAK OZCIVIT ‘ONEDIO’ SITESININ ANKETINDE KURAL BOZMADI