NJE VAJZE SHKRUAN SI I KA TRAJTUAR AJO HEMORROIDET E BRENDSHME PER NJE MUAJ ME HUDHRA

Merrni nje thelb hudher dhe shpojeni ne 24 vrima me gjilpere sterile.

Pastaj zhyteni ne vaj ulliri dhe lereni per 24 ore. Kete thelb hudhre pastaj e vendosni brenda anusit naten dhe flini.

Te nesermen ne mengjes, do ta nxirrni jashte me ndihmen e jashteqitjeve tuaja.

(Tek shtatezenat paraprakisht duhet bere nje konsulte me gjinekologun para perdorimit te kesaj metode).
Bejeni per nje muaj rrjesht dhe shihni rezultatet.