Një turmë e madhe peshqish pushton ujërat e Acapulcos ! [VIDEO]

acapul15-685x320Plazhet e Acapulcos shpesh janë skenar për spektakle të ndryshme, por disa ditë më parë turistët dhe banorët e vendit janë habitur me ardhjen e një tufe të madhe peshqish të llojëve të ndryshme.Kjo turmë ka ardhur pranë bregut dhe njerëzit i kanë parë shumë mirë. Shumica janë futur në ujë për të mbledhur peshq me duar madje. Turma ishte shumë e madhe dhe nuk ishte nevoja për ndonjë aftësi të madhe për të mbledhur sasi të konsiderueshme peshqish.Për momentin të gjithë mendojnë se kjo ka të bëjë me tsunamin që goditi Japoninë vitin e kaluar dhe ende nuk ka ndonjë konfirmim zyrtar.