Një propozim katastrofë për martesë, ulet në gjunjë para saj, por…

Një propozim për martesë nga ata më të dështuarit. Seth Dixon dhe Ruth Marie Salas, që të dy nga Missouri nëShtetet e Bashkuara të Amerikës, me siguri do e mbajnë mend gjatë ditën kur vendosën që të martohen.Ose thënë ndryshe, ditën në të cilën Seth i propozoi Ruth që të kalonin gjithë jetën bashkë.Dukej gjithçka perfekte, shëtitje në Loose Park të Kansas City, më pas ndalesa në urë, ku ai u gjunjëzua, nxori kutinë nga xhepi dhe… unaza i ra nga duart, pa arritur që t’ia vendosë në gisht nuses së ardhshme.Plotë 4 mijë dollarë të çuara dëm. Por pavarësisht kërkimeve të personave të pranishëm, unaza nuk u gjet më.Kjo bëri që çifti të largohet me duart bosh, por të vendosur për të shkuar drejt altarit.
Shikoni videon me poshte

Video