Një nga daljet e fundit publike të Mones përkrah Zanfinës (Foto)


Në një nga daljet e fundit në publik të të ndjerës Mona Imsjali, ka qenë prezenca e saj në 20 vjetorin e gazetës kombëtare “Bota sot”.

Ajo e kishte pranuar këtë ftesë dhe së bashku me të bijën e saj këngëtare, Zanfinën, ka qenë në ceremoninë me rastin e këtij përvjetori, pasi ajo e çmonte shumë këtë gazetë. Ne ju sjellim disa nga fotot gjatë kësaj ceremonie në javën e fundit të qershorit 2015-të.

Edhe gazeta jonë i shpreh ngushëllime familjes për humbjen e kësaj zonje të fortë dhe nënës së vajzave të njohura të skenës shqiptare./BS/
d