Një mrekulli e mjekësisë kineze: masazhoni këtë pikë çdo ditë dhe shikoni çfarë ndodh


Kjo pikë e trupit në mjeksësinë kineze është quajtur pika San Yin Jiao dhe është e vendosur në pjesën e brendshme të këmbës (shikoni foton).

Përfitimet e këtij masazhi:

I jep elasticitet lëkurës
Stimulon shpretkën dhe mund të përmirësojë elasticitetin dhe shëndetin e saj
Përmirëson dëshirat seksuale
Zgjidh problemet hormonale dhe nxit ndjeshmërinë
Stabilizon traktin gastrointestinal
Bën aktivizimin e vezoreve dhe mitrës (mund të rezultojë e dobishme, veçanërisht tek femrat që janë duke u përpjekur për të mbetur shtatzënë)
Lehtëson dhimbjet menstruale
Para së gjithash ju duhet ta gjeni këtë pikë. Vendndodhja e saktë e saj është thelbësore për të filluar masazhin. Vendosni 4 gishtat mbi kyçin e këmbës (shiko foton), në pjesën e brendshme. Pika duhet të jetë në gishtin tuaj tregues. Ju duhet të masazhoni pikat e të dyja këmbëve duke ushtruar pak presion. Akupunktura do të ishte perfekte. Bëjeni këtë masazh për 10 minuta çdo ditë. Do të ishte e rekomandueshme që ta bënit në mbrëmje, para se të flini.
11-66