Një mister i frikshëm ka kapluar Rusinë (Video)

Passport

Rusia e cila cilësohet edhe si një nga shtetet më të fuqishme të Evropës po përballet me një mister të frikshëm.

Një dritë e fuqishme është vërejtur në qiellin rus dhe kjo ka sjell frikë dhe habi tek shumë banotë që u bënë pjesë të këtij fenomeni.

Disa persona ngritën disa teza se mund të jetë një aktivitet i jashtëtokësorëve.

Ekspertët janë shprehur se drita e kaltërt në të bardhë të lehtë, e cila ka ndriçuar Stavropol në Rusinë jugore, nuk është e natyrshme.

Shkëlqimi i çuditshëm nuk është shoqëruar me ndonjë zë, sipas dëshmitarëve, por ka ndriçuar gjithë qytetin.

Drita misterioze është kapur nga një aparat fotografik në një automjet mëngjesin e të hënës rreth 00:39.

Për më tepër shikoni videon