Nje miliard njerez vizitojne YouTube cdo muaj

YouTube thotë se më shumë se 1 miliard njerëz tashmë janë vizitorë në faqen e tyre në internet çdo muaj.YouTube e dhe lajmin permes nje njoftimi per mediat. Kompania Google ka blerë YouTube për 1.76 miliardë dollarë në vitin 2006 kur kishte rreth 50 milionë përdorues në mbarë botën.