Një kohë të gjatë vogëlushja është ankuar se ka koke dhembje, por ajo çka i nxjerr babai nga hunda është e tmerrshme (Video)

vaj_1468301823-9280881 (1)Një vajzë e vogël kishte fituar infeksion të tmerrshëm saqë qelbi i kishte shkaktuar shumë koke dhembje. Shiko videon dhe kupto se çka i a nxjerrë babai nga hunda vetëm me ndihmën e ujit