Nje kamere e fshehur Turke qe do qesheni me lot (Video)

Untitled

Në një program televiziv në Turqi është shfaqur një ngarje e regjistruar me kamerë të fshehtë.
Disa persona kanë vendosur t’i bëjnë një shaka shokut të tyre dhe kanë thirrur edhe një person që ai nuk e njihte që të luaj rolin e hoxhës.
Derisa ishte në gjumë, shokët fillojnë të qajnë pranë krevatit të tij ndërsa hoxha lutej për shpirtin e tij.
Pavarësisht që viktima e kamerës së fshehtë u zgjua dhe po ju fliste, të tjerët bënin rolin sikur spo shihnin gjë dhe nuk po e dëgjonin.
Shihni më sipër shakanë e frikshme.