Një grusht arra ju shton dy vite jetë

arra-660x375-680x350-530x300Frutat e thata e veçanërisht arrat, janë ato që nuk duhet të mungojnë në dietën tuaj ushqimore. Njerëzit që konsumojnë arrat jetojnë më gjatë dhe janë më pak të prekur nga sëmundjet e kancerit.

Loading…
Ndërsa femrat duhet ti konsumojmë më tepër këto fruta të thata, pasi ato bëjnë mirë për metabolizmin dhe sëmundjet e zemrës.

Nëse doni të jetoni më gjatë duhet të konsumoni më shumë se 30 gramë arra ose fruta të thata 5 herë në javë.