Nisin kërcimin erotik, por do qeshni me lot nga ajo çka iu bën vogëlushi (VIDEO)

e_1480427195-8923961Dy femra britanike nisën të bënin një kërcim erotik. Ato ndezën kamerat që ta filmonin kërcimin për ta shpërndarë më pas në rrjet. Por duket se nuk i kishin bërë mirë llogaritë. Vogëlushi i një prej tyre doli para kamerës duke kërcyer për qejf të vet dhe duke lënë në hije kërcimin e femrave.