Niset me McLarenin 250 mijë euro jashtë shtetit, të riut shqiptar i ndodh gjëma në Kroaci

Fatmir Hysenbelliu është shndërruar në personazhin më të klikuar të mediave sociale dhe portaleve online.

Disa ditë më parë ai publikoi foto nga Kroacia, ku siç duket po kalonte pushimet. Ai postoi në rrjetet social dhe ”bishën” e tij, “McLaren” që kushton 250 mijë euro.

Një i ri ka sjellë disa foto pranë shqiperiaime.al, Hysenbelliu duket se është ndaluar nga policia kroate. Madje policia po kontrollon makinën e tij. Nuk dihet nëse ishte një kontroll rutinë apo po