Nik Xhelilaj vlerësohet në festivalin e filmit në SHBA

00269e6112ee0ec4235918Aktori shqiptar Nik Xhelilaj është vlerësuar me trofeun e aktorit më të mirë dhe çmimin special të jurisë në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit, që u mbajt në Houston të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Trofeu i aktorit më të mirë dhe çmimi special i jurisë së festivalit kanë shkuar për protagonizmin e tij në “Seven lucky gods”.

Filmi i realizuar nga regjisori Jamil Dehlavi, ka në qendër jetën e një emigranti shqiptar në Londër përballë rrezikshmërisë së bandave kriminale. Kështu, juria e “World Fest-Houston International Film Festival” vlerësoi interpretimin e aktorit shqiptar me trofeun e aktorit më të mirë protagonist, ndër disa dhjetëra filmat pjesëmarrës në këtë festival ndërkombëtar.