Ngrihet alarmi, armët sekrete që ka Rusia do të na shfarosin

Armët radio- elektrike që ka nën zotërim Rusia janë më të rrezikshme se armët bërthamore.
Ato kanë emetues elektromagnetikë që çaktivizojnë raketat dhe sistemet e komunikimit në avionë, nga distanca të largëta.
Si dhe këto armë mund të bllokojnë mekanizmin e ngarkimit të një tanku, të hedhin në erë predha të artilerisë dhe të vrasin ushtarët e armikut duke mbuluar deri në 100 metra nën tokë me rrezatim.
Ministria ruse e Mbrojtjes ka thënë: per me shum detaje
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim