Ngjarje misterioze në Tiranë, zhduken pa gjurmë dy fëmijët amerikanë…!

Dy adoleshente amerikanë janë shpallur të humbur në Tiranë nga familjarët e tyre. Këta të fundit shtojnë se të miturit janë me probleme mendore dhe mund të kenë vendosur të largohen.

Ata nuk janë kthyer në shtëpi prej dy ditësh.

Tadgh Bailey – Kay 17 vjec është 1m e 80 cm i gjatë dhe ka të veshur xhinse blu, bluzë bojeqielli, këpucë kafe dhe nuk ka flokë.

Ndersa Tavish, i cili është 14 vjec, është 1m e 50 cm i gjatë, me flokë të zezë të prera shkurt dhe ka të veshur xhinse blu, bluzë jeshile dhe këpucë gri.

Dy të miturit nuk flasin shqip dhe familjarët bëjnë apel per ndihme, pasi jeta e tyre është në rrezik për shkak të crregullimeve serioze mendore dhe në sjellje.

Për herë të fundit ata janë parë në Zonën e Kodrës së Diellit dhe Liqenit Artificial në Tiranë. Per cdo informacion mbi keta persona, qytetaret mund te telefonojne familjarët ne numrin 0 69 921 0052.

Kushdo që mund t’i shohë dy djemte amerikane eshte i lutur t’i mbajë deri sa të dorëzohen në polici apo pranë familjes