Ngelën të dy në ashensor dhe ja ç’bën kjo vajzë myslimane më mbulesë (VIDEO)

Ngelën të dy në ashensor dhe ja ç’bën kjo vajzë myslimane më mbulesë (VIDEO)
Kjo video-mesazh e të dy të rinjve të rastësishëm mbetur në një ashensor, një djali dhe një vajze besimtare më mbulojë, ka nxitur dhe vazhdon të nxisë komente në rrjetet sociale për besimin dhe humanizmin.
Shiko videon duke klikuar ne linkun me poshte.

Ashensor