Ngatërron të dashurën me motrën binjake të saj, dhe e përdhunon, por ajo që i ndodh më pas e bën të pendohet

Një i ri është dënuar me katër vite burg pasi përdhunoi motrën binjake të të dashurës së tij.

Vajza ka qenë duke qëndruar në dhomën e saj, ndërsa ai i ka trokitur dhe i ka thënë që donte të flisnin, por më pas i ka hequr rrobat me forcë dhe ka kryer marrëdhënie me të. Pas ngjarjes ajo e ka denoncuar dhe çështja ka përfunduar në gjykatën e Melburnit.

Gjatë fjalës së tij ai u shfajësuar duke thënës se e kishte ngatërruar atë me të dashurën e tij pasi ato ishin binjake identike, shkruan “Daily Mail”.

Por vajza ka deklaruar se ai i kishte pohuar se gjithnjë e kishte fantazuar dhe kishte pasur dëshirë të kryente marrëdhënie me të.

Pas shqyrtimit të rastit, ai është dënuar me katër vite heqje lirie.