Nga radioja mësuan se e kanë harruar vajzën!

Një familje franceze, e cila ishte duke shkuar për pushim në jug të vendit, ka kaluar mbi 150 kilometra para se të kuptojnë se kishin harruar fëmijën e tyre trevjeçar në një ndalesë pushimi në autostradë, raportoi BBC.

Vajzën e tyre e gjetën vetëm kur dëgjuan në radio një njoftim për një vajzë të humbur,

Tre vjeçarja është lënë në vendpushimin Bras de Zil, afër qytetit juglindor francez të Valencës.

Fatmirësisht vogëlushen e kishin gjetur një familje amerikane, e cila e kishte dorëzuar në polici, ku trevjeçarja se kishte shkuar në plazh në momentin që nëna, babai, vëllai dhe motra e saj ishin nisur për pushime me automobil.

Ndërkaq, zyra e prokurorit vendor është duke shqyrtuar nëse do të marrë ndonjë veprim kundërligjor ndaj prindërve shkaku i pakujdesisë