Nga Londra për t’u martuar në Kukës, dasma e djalit “pushton” rrugët e qytetit

Një atmosferë të këndshme kanë ofruar disa dasmorë ditën e sotme në qytetin e Kukësit.
Rrugët e qytetit janë pushtuar nga brohoritjet, zhurma e kuajve dhe ngjyrat e rrobave popullore të dasmorëve.
Një i ri nga Kukësi ka zgjedhur që martesën e tij ta realizojë në vendlindje, duke ruajtur traditën.
Kuajt, karroca dhe një limuzinë, një kombinim perfekt që i ofrojnë më shumë bukuri dhe gjallëri qytetit të Kukësit.
Kjo është një shenjë e mirë që shqiptarët, nuk i humbasin traditat.
Për më shume detaje shikoni Videon e mëposhtme:

DASMA