Nga lagie me shampanjë deri tek makinat luksoze, kjo është jeta e shfrenuar e fëmijëve të bosave

Një faqe në Instagram tregon se si jetojnë fëmijët e pasanikëve në Stamboll.
Në fotot e postuara fëmijët e bosave turk shfaqen me makina luksoze, të cilat kryesisht janë Porche dhe Lamborghini.
Por fotoja që ka i ka habitur të gjithë ata që e kanë parë është ajo e një djali të ri, i cili ka pozuar me një gjarpër gjigant per me shum detaje foto dhe video
Për më shumë lexoni vazhdimin me poshtë.

Vazhdim