Nga fronti i Ukrainës kërcënojnë Kosovën

Grupi “Druzina” nga Odese e Ukrainës dërgon mesazhe kërcënuese për Kosovën.
Ata thonë se nuk i harrojnë krimet e NATO-s kundër serbëve në Kosovë dhe se për çdo ukrainas dhe rus kudo në botë, Kosova është tokë serbe.

Anëtarët lëvizjes “Antimajdan”, grupi “Druzina”, që po luftojnë në qytetin jugor të Ukrainës, përmes një video kanë dërguar një mesazh për popullin serb, duke thënë se serbët, rusët dhe ukrainasit, janë një popull, sllav ortodoks, raportojnë mediat serbe, raporton telegrafi.

Forcave separatiste ruse në Ukrainë u janë bashkuar edhe shumë qytetarë nga Serbia.