Neymar operohet të premten


Ylli brazilian do të operohet të premten nga bajamet. Mjekët e Federatës braziliant të Futbollit dhe ata të Barcelonës e kanë këshilluar që ta bëjë një gjë të tillë, për t’u lehtësuar në fyt.
Edhe futbollisti tjetër i Barcelonës, Jordi Alba do t’i nënshtrohen operacionit të njëjtë. /LajmeOnline/