Netflix u paguan 2,000$ në javë nëse e bëni këtë gjë…

 Nëse ju vazhdimisht postoni foto të bukura në Instagram, atëherë mundësitë janë shumë të mëdha që ju të jeni të kualifikuar për një punë që do ju paguaj mijëra dollarë për të udhëtuar në botë dhe të bëni atë që e bëni më së miri.
Po pra, ju mund të fitoni para të vërteta dhe të udhëtoni falas – vetëm duke bërë fotografi për Instagram.

Si në vitet e kaluara, Netflix dhe Instagram janë duke u bashkuar për të marrë në punë, siç i quajnë ata ‘Grammaster’, apo të njohur si persona që bëjnë fotografi të mira, dhe do u kërkojnë atyre të udhëtojnë në Evropë dhe Lindje të Mesme, ku atje do të fotografojnë seriale dhe filma të Netflix

Normal që kjo nuk është një punë e ëndrrave me rrogë dhe benefite, por kompania do u paguaj ju 4,000 dollarë për 2 javë, si dhe do ua mbuloj të gjitha shpenzimet e udhëtimit, vetëm nëse bëni fotografi të mira në Instagram.

Për të aplikuar për këtë vend të punës, ju duhet vetëm të ia bëni ‘Follow’ @Netflix në Instagram, dhe t’i etiketoni 3 fotografitë tuaja më të mia me përshkrimin #grammasters3,

Afati i fundit për aplikim është me 6 mars.