Nëse SPERMA ju është e këtillë, MENJËHERË shkoni te mjeku!


Herën tjetër pas seksit apo masturbimit, patjetër kushtoni kujdes spermës të cilin e keni nxjerrë jashtë, sepse ajo mund t’ju tregojë shumë për shëndetin tuaj.

Nuk është krejt njësoj çfarë është ngjyra e spermës, dendësia, aroma dhe sasia, sepse pikërisht këta parametra mund të tregojnë ndonjë sëmundje, transmeton Telegrafi.

Për fillim, ta keni të qartë – nëse rastësisht në lëngun e spermës vëreni gjak, menjëherë caktoni kontroll te urologu, sepse mbase keni kancer apo ndonjë sëmundje të rrezikshme, e cila mund t’ju kushtojë si me maskulitet ashtu edhe me jetë!
Nëse-SPERMA-ju-është-e-këtillë-MENJËHERË-shkoni-te-mjeku-1-780x439